Accommodaties

Ontdek de verschillende accommodaties. Voor vragen kun je contact opnemen via telefoonnummer +33 (0)6-33259189 of email info@campinglarochecanillac.com

Kampeerplaatsen

Onze 33 kampeerplekken zijn ruim opgezet, met verschillende hoogte niveaus en zijn omringd door prachtige, hoge bomen. Dit geeft de camping een eigen sfeer die speels en ruimtelijk aanvoelt. De gemiddelde oppervlakte van onze kampeerplekken is zo'n 125 m², de meeste plekken zijn groter, en bieden veel privacy. Bij alle plekken is de mogelijkheid om aan te sluiten op het stroomnetwerk en zijn in de buurt van de sanitaire voorzieningen.

Mobilhome

Onze mobilhome heeft een oppervlakte van 28 m² en staat op een zeer ruime plek. Deze is voorzien van eigen sanitair en een ruime, nette keuken. Er is slaapgelegenheid voor maximaal 5 personen. In de aparte slaapkamer is er een dubbelboxspringbed (2x 200cm x 90cm), in de woonkamer is een slaapbank (190cm x 140cm) voor twee personen en nog een aparte bank welke plaats biedt voor nog één extra slaapplaats (voor een kind).

Voor het verblijf in de mobilhome dient u zelf beddengoed, lakens en handdoeken mee te brengen.

Mini-Chalets

Wij hebben zes retro mini-chalets op de camping voor de verhuur:

● Twee van het type Anaïs; 2 bedden naast elkaar (max. 2 pers.)
● Twee van het type Diane; 2 x 2 stapelbedden (max. 4 pers.)
● Twee van het type Elodie; 1 x stapelbed + 2 bedden naast elkaar (max 4 pers.)

Deze zijn niet aangesloten op het water en zijn zonder sanitair. U maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen van de camping. Onze mini-chalets zijn allen voorzien van een klein keukenblok met kookplaat, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, pannen, borden, glazen, bestek, grote jerrycan voor water, tafel en stoelen voor zowel buiten als binnen. Kortom: klein, maar fijn en van (bijna) alle gemakken voorzien.

Voor het verblijf in een van onze mini-chalets dient u zelf beddengoed, lakens en handdoeken mee te brengen.

Chalets

Onze chalets (oppervlakte van 35 m²) zijn geplaatst op het oude voetbalveld van het dorp en zijn zeer ruim opgezet. U kunt hier heerlijk genieten van de rust en het groen om u heen. De chalets bieden ruimte aan maximaal 5 personen met; 2 slaapkamers, douche met wastafel, apart toilet, ruime keuken, zitkamer en een overdekt terras.

Voor het verblijf in een van onze chalets bieden wij de mogelijkheid aan om een laken/ handdoekenpakket te huren van 15 euro per persoon per week.

Camper

Onze vrolijke camper biedt plaats aan maximaal 4/5 personen. Een stapelbed (voor kinderen), een 'treinzit' die veranderd kan worden in een bed en een 2 persoons bed bovenin de camper. De camper heeft een terras met picknicktafel, overkapping en is voorzien van een keukentje en een koelkast.

Aanvraagformulier